KEYA unlock innovation

 

KEYA fou fundada el 1965 com a fabricant de panys. En aquells temps, la producció estava orientada als panys de pestell per a fabricants de mobiliari. Passat aquest primer periode, seguint les necessitats emergents del mercat de l’època, vam decidir començar una nova línia de productes: l’ampliament conegut pany de moneda KEYA.

Actualment, després de 50 anys dissenyant i fabricant panys de pestell i de moneda a KEYA, hem pres una decisió estratègica: volem oferir una solució per a la gestió de guixetes. En aquest punt hem decidit desenvolupar una línia complerta de panys electrònics.

Solucions Globals que afegeixen Valor

Oferim solucions que afegeixen valor a sectors dispars, exigents i en constant evolució

Experiència

Fabriquem desde 1965 per més de 45 països

Exclusivitat

Disenys exclusius adaptats al seu sector i marca

I + D

Desenvolupament constant i última tecnologia

¿Perquè fabriquem
panys per a guixetes i mobiliari?

A KEYA, estem convençuts de que mitjançant els sistemes de tancament, podem millorar la gestió de guixetes (instal·lacions col·lectives en general).

Vestuaris, oficines, etc. Poden ser molt més, poden convertir-se en una experiència de disseny, comfort i tecnologia tant pels usuaris com pels encarregats de la gestió.

Volem portar la innovació a les experiències quotidianes de les persones.

¿Com ho fem?

A KEYA sempre hem estat focalitzats en cubrir les noves necessitats i exigències dels mercats mitjançant la constant innovació.

Per KEYA, l’estreta col·laboració i la constant comunicació amb els nostres clients, ens ofereix l’oportunidad d’innovar i adaptar els nostres productes per tal d’oferir no només solucions innovadores sinó també práctiques per a la gestió de guixetes.

¿Què fem?

A KEYA,  dissenyem i fabriquem panys equipats amb les últimes tecnologies.

Seguint  la nostra estratègia industrial, tant el procés de disseny com la fabricació dels nostres panys, es porta a terme a les nostres instal·lacions de Rubí (Barcelona)

La nostra companyia està en posició d’oferir un important grau de flexibilitat i fiabilitat als nostres clients.

Per aconseguir l’ exposat a aquesta Política de Qualitat d’ una manera eficient, el mitjà establert és la correcta aplicació de la Norma UNE-EN-ISO-9001:2008, conjuntament amb les normes i les exigències legals per la millora continua del nostre sistema de gestió.

Seguim avançant en la innovació!

Presentació de panys electrònics per mobiliari

Lideratge i Confiança

Hem ofert solucions en panys mecànics i panys electrònics per mobiliari, generant la confiança de grans companyies com:

PANYS MECÀNICS

Veure Catàleg >

PANYS ELECTRÒNICS

Veure Catàleg >

ESTÀS INTERESSAT?

Contacta’ns >